Kvinner på tilbud i Lettvintland

Hvis du tror den kvinnen du kjøper deg liker at du presser lemmet ditt inn i henne, eller at hun foretrekker å la deg svette over kroppen hennes framfor å lage vafler eller noe annet morsomt er sjansen stor for at du tar skammelig feil.

Det er innspurt på Stortingsvalget og det hagler av mer eller mindre desperate utspill fra flere politiske kanter.  Det er definitivt tid for å skåre politiske poeng, gjerne noen billige noen. Dagens billigste kommer ikke uventet fra Fremskrittspartiet.

Frp Oslos’ 5. stortingskandidat Aina Stenersen vil åpne bordeller i Norge. Sette dem opp i næringsområdene. Hun vil også fjerne sexkjøpsloven. En lov som hun og mange med henne mener ikke har noen hensikt.

Hensikten med bordellene er å forhindre vold mot prostituerte og sikre at de har en trygg arbeidsdag i Norge.

Jentene ønsker respekt, rettigheter og trygge arbeidsforhold. Det syns jeg vi politikere har et ansvar for å oppfylle, uttaler hun til Nettavisen.

Hun mener også at det er enhver rett å bestemme over sitt eget sexliv.

Som veldig mye annet fra denne kanten handler dette om en lang tur til Lettvintland.

Prostitusjon i Norge handler i liten grad om selvstendig næringsdrivende kvinner som har kontroll over sitt eget sexliv. Det meste av det som skjer på gata handler om tvang vold, tortur og menneskehandel. De jentene som frister på gata har gjerne utenlandsk aksent og de færreste er i Norge for å se fjorder og fjell. De er her fordi de er truet til det.  Og hvis de ikke er truet har de et stoffproblem. Og da handler det om store penger og menneskevrak hvor kundene kun bidrar til å holde dem nede. Uansett er sjansen stor for at de pengene du betaler for å få en lettvint hyrdestund går rett i lomma på mennesker med sinn mørkere enn innsiden på en middels endetarm. Mennesker som voldtar samtlige menneskerettigheter med hver eneste pust de tar.

Du må gjerne si at det ikke er din sak. At det ikke handler om deg, og hva som skjer med jenta når du trekker kjønnsorganet ditt ned i buksa ikke er ditt problem. Vel det er ditt problem. For det er du som er problemet. Så lenge du gir henne penger for å utnytte henne finansierer du fandenskapet. Og gjør det lettere for dette avskummet å utnytte og plage flere jenter.  Dersom du og de andre slutter med dette vil behovet for et slikt system forsvinne over tid. Derfor er det viktig å ha en sexkjøpslov.

Det er viktig med lover som setter standard for hva slags samfunn vi skal ha. Det er også viktig med lover som viser at vi som samfunn tar avstand fra undertrykkelse, menneskehandel og trafficking.

368 personer ble bøtelagt for å ha kjøpt sex i fjor. 100 av disse var i Oslo. Foreleggene er på inntil 25 000 kroner.  Det er mulig tallet er marginalt men det viser i hvert fall at loven har en viss virkning.

Det finnes loven i Norge som forbyr mennesker å drepe. Likevel skjer det. Det er også forbudt å stjele. Det skjer hver eneste dag. Ikke en eneste av straffelovens bestemmelse stopper mennesker fra å begå kriminelle handlinger. Burde vi avskaffe straffeloven av den grunn?

Dersom vi åpner for å bygge bordeller i Norge, åpner vi også for en større aksept for prostitusjon. Vi vil gjøre det lettere for kriminelle å utnytte markedet.  Undersøkelser fra land hvor man har forsøkt dette har ikke vist nedgang i vold mot kvinner. Snarere tvert i mot.

Fremskrittspartiets “Lettvintland” er en besnærende plass å være.  Men virkeligheten gjør landet til et temmelig skittent korthus.

Følg gjerne bloggen på Facebook.

 

 

 

 

 

 

Reklamer
Explore posts in the same categories: Samfunn

Stikkord: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment den “Kvinner på tilbud i Lettvintland”

  1. Lammelåret Says:

    Gode poenger!

    Det ville vært rart om vi skulle fjerne lover som noen forbryter seg mot, hva er da meningen med en lov?! Det handler ikke om å straffe for moro skyld, men om å beskytte. Tenker jeg.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: